.responsive .art-slider-inner div{ background-size:contain!important; }

KØKKEN - SoSu

SOSU-KØKKENET ER EN DEL AF SILKEBORG PRODUKTIONSHØJSKOLE

Vi driver kantinen for Social- og Sundhedsskolen i Silkeborg. Vi deltager derfor ikke i de daglige aktiviteter på Silkeborg Produktionshøjskole på Granhøjvej. Vi er et mindre køkken med 11 medarbejdere og elever. Vores hverdag er præget af den produktion, vi skal levere til kunderne. Hvis du tror, du har det bedst i mindre grupper med en stabil dagligdag, hvor alt det faglige læres, mens vi arbejder, så er SoSu-køkkenet noget for dig.

Vi har 2 deadlines dagligt, morgen og middag, hvor vi tilbyder vores betalende kunder en buffet. Derudover har vi forplejning af kursister og mødedeltagere.

I SoSu-køkkenet vil du lære om teknikker ved madlavning, hygiejne, rengøring, planlægning, kundeservicering og betjening af kasseapparat.

Derudover bliver du en del af et team, hvor nøgleord som fællesskab, godt humør, daglige udfordringer og anerkendelse er højt prioriteret. Også selvom vi har travlt.

Din dagligdag vil blive tilrettelagt efter hvilke udfordringer, du er klar til!

Find telefonnumre til dine værkstedslærere her


AcyMailing Module

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyhedsbreve fra Silkeborg Produktionshøjskole

Silkeborg Produktionshøjskole | Granhøjvej 14 | 8600 Silkeborg | Tlf. 8681 0633 | CVR 73756111 | Copyright © 2015 Silkeborg Produktionshøjskole